Home

Kurani ne gjuhen shqipe

Kur'ani Fisnik - përkthimi në gjuhën shqipe. Sahihul-Buhari përmbledhja e haditheve të papërsëritura. Risi: Kurani shqip MP3. Risi: Kurani arabisht PDF Albanian Islamic Site, Kur'ani i Shenjte ne Gjuhen Shqipe Falenderuar qofte Allahu i Madheruar per kete kopje te pare te Kur'anit Fisnik, ne gjuhen Shqipe, ne Internet. Lexo në Kur'an, suren: Eudhu bil-lahi minesh shejtani rraxhimë! Mbështetem 3 në All-llahun 4 nga. KURAN-i Përkthim me Komentim në gjuhën shqipe=القرآن الكريم وترجمة معانيه إلى اللغة الألبانية Albanian Item Preview remove-circl Burime: Instituti Shqiptar i Qytetërimit dhe Mendimit Islam. Kategoritë: Tefsiri. Kurani Fisnik. Përkthimi i kuptimeve të Kuranit. Kartela e këtij materiali është përkthyer në (2) Shqip. Arabisht - عربي

përkthimit të tij, pa dallim feje. Në Evropë, Kurani është përkthyer në gjuhën latine qysh në vitin 1141; në gjuhën italiane në vitin 1513; më 1616 në gjuhën gjermane; në gjuhën frënge më 1648, etj. Prej atëherë e deri më sot, Kurani është përkthyer në shumë e shumë gjuhë të botës. Madje, në disa gjuhë është përkthyer shumë herë Përkthyes i disa pjesëve të Kuranit në gjuhën shqipe më 1921 është edhe Ilo M. Qafëzezi, i cili merr për bazë përkthimin e Kuranit në gjuhën angleze të autorit Georg Sale. Më vonë bëhen përkthime të pjesshme të Kuranit nga H. Ali Korça. Në kompletin e botuar nga shtëpia botuese Logos-A janë mbledhur në një libër përkthimet e Kuranit në gjuhën shqipe Ju do mund ta lexoni Kuranin përmes platformës online në gjuhën Shqipe & Arabe dhe Transliterim. Transliterim . P ër ata t ë cil ët nuk i njohin ende shkronjat e Kuranit, tani mund ti lexojn n ë transliterim me shum ë leht ësi. Nd ëgjoni. Gjithashtu ju mund ta nd ëgjoni recitimin e Kuranit n ë platform ën ton ë nga recitues t ë njohur bot ëror. filloni tani. MËsoni mË shumË. përkthim në Shqip Ajete Vendi i shpalljes Rend kronologjik Sura I: Al-Fātiha: الفاتحة: Hapja: 7: Mekë: 005 Sura II: Al-Baqara: البقرة: Lopa: 286: Medinë: 087 Sura III: Āl-`Imrān: آل عمران: Imrani (babai i Musës a.s.) 200: Medinë: 089 Sura IV: An-Nisā' النّساء: Gruaja: 176: Medinë: 092 Sura V: Al-Mā'ida: المآئدة: Tryeza: 120: Medinë: 112 Sura VI: Al-An`ā Kurani-SherifAhmeti-MeTekstinOrigjinal.pdf Identifier-ark ark:/13960/t3st8bd9x Ocr ABBYY FineReader 8.0 Ppi 600. plus-circle Add Review. comment. Reviews There are no reviews yet. Be the first one to write a review. 7,014 Views . DOWNLOAD OPTIONS download 1 file . ABBYY.

Kurani i madhërishëm (format xhepi) Përkthimi i Kuranit në gjuhën shqipe nga Prof. Hasan I. Nahi Kurani - Shqip & Arabisht - aplikacion për lexim të Kuranit dhe përkthimit të tij në gjuhën Shqipe. Disa përpars të përdoritimit të aplikacionit: - 3 përkthime në gjuhën shqipe (Sherif Ahmeti, Hasan Nahi dhe Feti Mehdiu) ‎Kurani - Shqip & Arabisht - aplikacion për lexim të Kuranit dhe përkthimit të tij në gjuhën Shqipe. Disa përpars të përdoritimit të aplikacionit: - 3 përkthime në gjuhën shqipe (Sherif Ahmeti, Hasan Nahi dhe Feti Mehdiu). - Opcione flexible për lexim: zvoglim/zmadhim të shkronjave (Arabe / Shqipe Kurani ne gjuhen Shqipe. If playback doesn't begin shortly, try restarting your device. Videos you watch may be added to the TV's watch history and influence TV recommendations. To avoid this. 1. Kurani Fisnik dhe përkthimi i domethënieve të tij në gjuhën shqipe. PDF 26.6 MB 2019-05-02. Bashkohuni në listën tonë të emailave. 2. Kurani Fisnik dhe përkthimi i domethënieve të tij në gjuhën shqipe. PDF 2.1 MB 2019-05-02. Burime: Kompleksi i Mbretit Fehd për Botimin e Kuranit

Lexoe dhe dëgjo këtë libër , dhe kur ta kuptosh nuk do doje që në jetën tënde të dëgjosh apo lexosh tjetër gjë .2:2. Ky është Libri në të cilin nuk ka dyshim.. AudioNur Lidhja islame shqiptare islami ne gjuhen shqipe.!Ne ket faqe keni Radio Kuran, ligjerata, Video Audio, Pyejte Pergjigje,Dijetar, si dhe libra ne audio ,forum,mesimi i Kuranit per femij kuiz islam downloads ejt ejt. Kurani PDF në disa gjuhë Kurani PDF në disa gjuhë (anglisht, turqisht etj) Kurane me kualitet të lartë MP3 Kurane me kualitet të lartë Mësoni Kur'an on-line Nga. About Press Copyright Contact us Creators Advertise Developers Terms Privacy Policy & Safety How YouTube works Test new features Press Copyright Contact us Creators. KUR'AN-i, Kurani me Perkthim ne Gjuhen Shqipe, Kurani-Shqip., Durrës, Qarku i Durrësit. 1,560 likes. Kurani me përkthim gjuhën shqipe Në emër të All-llahut të gjithëmëshirshmit, Kurani Fisnik i përkthyer në shqip, dhe leximi në shqip, që tani mund ta dëgjoni kuranin në gjuhën shqipe, po ashtu edhe ta lexoni dhe ta kutponi atë... Vërejtje : Kur lëshoni dëgjimin e kuranit me zë, duhet të prisni deri sa të shkarkohen e gjithë sureja, e më pas fillon leximi.. Kjo ndodh për shkak se jemi munduar që tua mundësojmë të gjithëve ta kenë atë në celularët e tyre, dhe kjo ishte menyra se si aplikacioni.

Shfaq Tekstin në Gjuhën Arabe Shfaq Transliterimin (Fjalët arabe me shkronja latine) Përkthimi: 1. Al-Fatihah 2. Al-Baqarah 3. Ali Imran 4. An-Nisa 5. Al-Maidah 6. Al-An`am 7. Al-A`raf 8. Al-Anfal 9. At-Tawbah 10. Yunus 11. Hud 12. Yusuf 13. Ar-Ra`d 14. Ibrahim 15. Al-Hijr 16. An-Nahl 17. Al-Isra 18. Al-Kahf 19. Maryam 20. Taha 21. Kurani ne gjuhen shqipe. 151 likes. Organization. See more of Kurani ne gjuhen shqipe on Faceboo

Kurani Ne Gjuhen Shqipe. February 23, 2014 ·. Junus. 10. Junus. Me emrin e All-llahut, Mëshiruesit, Mëshirëbërësit! Continue Reading. 33 Kuran-i: Perkthim me Komentim ne Gjuhen Shqipe. H. Sherif Ahmeti. IslamKotob. 2 Rezensionen . Voransicht des Buches » Was andere dazu sagen - Rezension schreiben. Es wurden keine Rezensionen gefunden. Ausgewählte Seiten. Seite 25. Seite 755. Seite 753. Seite 759. Seite 757. Inhalt. Index 1. 763: Index 2. 764: Index 3. 765: Häufige Begriffe und Wortgruppen. ADahu ajete Allahu andaj. KUR'AN-i, Kurani me Perkthim ne Gjuhen Shqipe, Kurani-Shqip., Durrës, Qarku i Durrësit. 1,273 likes. Kurani me përkthim në gjuhën shqipe

Kur'ani Fisnik - përkthimi në gjuhën shqip

Kur'ani i Shenjtë, perkthim ne gjuhen Shqipe - edicioni ne

 1. ‎Kurani ne gjuhen shqipe. - Kurani me zë dhe lexim - Emrat e Allahut - Abdesi - Takvimi ne vendin ku jetoni - Dua te ndryshme - Drejtimi i Kible
 2. Lade Kurani - Shqip & Arabisht apk 1.4.2 für Android herunter. Kurani në gjuhën Shqipe në 3 përkthimet dhe atë Arabe
 3. ‎Kur'ani mp3 audio në gjuhën shqipe. Në këtë aplikacion do të ndëgjoni Kur'anin me zë në shqip, gjithashtu edhe mund te lexoni Kuran gjate degjimit. Janë të përfshira të gjitha 114 kaptinat. Ky aplikacion përmban shumë karakteristika të dobishme për muslimanët si Mp3 Kur'an Sure, Abdesin, Rekatet
 4. kurani shqip 1. Kurani i madhërishëm ﴿‫ﻟ‬ ‫ﻟﻘﺮ‬‫ﻜﺮ‬‫ﻳﻢ‬‫ﻷﻛﺎﻧﻴﺔ‬ ‫ﻟﻠﻐﺔ‬ ‫ﻰﻟ‬ ‫ﻣﻌﺎﻧﻴﻪ‬ ‫ﺗﺮﻤﺟﺔ‬﴾ [Shqip - Albanian - k‫ﻛﺎ‬ ] Përktheu kuptimet e tij nga gjuha arabe: Prof. Hasan I. Nahi Përgatiti për botim: Instituti Shqiptar i Mendimit dhe i Qytetërimit Islam 2011 - 143

KURAN-i Përkthim me Komentim në gjuhën shqipe=القرآن

Titulli: Kurani i madhërishëm në gjuhën shqipe. Shpjegimi i kuptimeve të Kuranit të lartë në gjuhën shqipe. Versioni i përmbledhur i At-Tabariut, Al-Kurtubiut dhe Ibn Kethirit përmbledhur në një vëllim dhe përkthyer nga një grup përkthyesish pranë Darussalam. Kurani është vetëm në gjuhën shqipe pa tekstin arabisht Këtu ne ju ofrojmë Kuranin e plotë në internet në gjuhën Shqipe, për të lexuar dhe mësuar në pajisjen tuaj celular. Kurani i Shenjtë është i organizuar në 114 sure 1 Fatiha, 2 Bekare, 3 Ali Imran, 4 Nisa, 5 Maide, 6 En'am, 7 A'raf, 8 Enfal, 9 Tewbe, 10 Junus, 11 Hud, 12 Jusuf, 13 Rra'd, 14 Ibrahim, 15 Hixhr, 16 Nahl, 17 Isra, 18 Kehf, 19 Merjem, 20 Ta Ha, 21 Enbija, 22 Haxhxh, 23. A line drawing of the Internet Archive headquarters building façade. An illustration of a magnifying glass

"Kurani i madhërishëm dhe kuptimet e tij në gjuhën shqipe

Lade KURANI Shqip apk 1.0.0 für Android herunter. Kurani Me Audio ne gjuhen Arabe dhe Shqipe + Text Arab, Latin dhe Shqi kurani nuk perkthehet dot.meret nje ajet apo nje fraze dhe mundohesh ta pershtasesh sa me shume ne gjuhen shqipe. 21-10-2011, 07:42 #5. angmokio. Lexo Profilin Lexo Postimet Mesazh Privat Lexo Bllogjet Love all, but trust a few. Rradhitja e sureve sipas indeksit Kur'anor . 1. Fatiha: 39. Zumer: 77. Murselat: 2. Bekare: 40. Gafir: 78. Nebe' 3. Ali Imra Per femije lojna shqip lojra lojra albanian. Risi: kurani shqip mp3 risi: kurani arabisht pdf mp3 leximi arabisht .results from the data collected from english and albanian grammar books and a.attachments 1 1.el fatihah ne gjuhen shqipe in albanian language.kurani quran in

Kurani i madhërishëm - Shqip - IslamHouse

 1. ALLAH Kuran Muhammed islam komentim Shqip Video te shumta islami kuraniLigjerat Agonia e Vdekjes nga Shejh Nebil el-Iwedij Kur'ani i perkthim ne gjuhen Shqipe Kur'ani Fisnik përkthimi në gjuhën shqipe Kërkimi i shprehjes Kërkimi i sures Albanian balkan centar Islam Bosnia islam kuran Albanian balkan centar Islam Bosnia Ders on Albanian language Albanians Ders islam Albanian fatwa vaaz.
 2. Karakteri thelbësor dhe historia Karakteri thelbësor. Kurani shoqërohet në arabisht nga mbiemri karim (fisnik, i nderuar, me dinjitet).. Ai paraqet për besimtarët myslimanë fjalën e zotit në gjuhën arabe, së cilës i duhet bindur. Çështja nëse kurani është i pakrijuar apo i krijuar, (arabisht: خلق القرآن chalq al-koran, krijimi i kuranit), ka shkaktuar në teologjinë.
 3. Titulli: Jasini dhe sure të zgjedhura nga Kurani Formati i vogël për xhepë. Përgaditi: Gazmend Terziqi Boton: Gami dhe Sira Prishtinë. Suret janë në gjuhën Arabe, transkiptim ( me shkronja latine por kuptimi Arabisht, dhe të përkthyera në gjuhën shqipe Me të vërtetë Muhamedi salallahu alejhi ve selem është i dërguari i fundit dhe pasi për çdo të dërguar Allahu kishte.
 4. Emrat e bukur të Allahut me shkronja arabisht, arabisht me shkronja shqip si dhe përkthimi në gjuhën shqipe si dhe Amene Resulu poashtu me shkronja arabisht, arabisht me shkronja shqip, përkthimi i saj shqip dhe vlera e tij. 6 stok. Sasi Jasin, dhjetë suret e shkurtëra dhe shumë të tjera . Shtoje në shportë. Compare Add to wishlist. Kategori: Kuran Etiketa: dhe shumë, dhjetë, e.

KURANI I MADHËRISHËM. LEXIMI I PËRKTHIMIT TIJ NË GJUHËN SHQIPE MBËSHTETUR NË PËRKTHIMIN E PROF. HASAN I. NAHIT. HISTORIA E KURANIT. SHPALLJA HYJNORE Termi Kur'an Kurani është Fjala e Zotit e transmetuar Profetit të fundit Muhamed (a.s.), me ndërmjetësinë e engjëllit Xhebrail (Gabriel) me kuptim dhe me fjalë të përcaktuara mirë. Kjo Fjalë na është transmetuar nga persona. Ky Kuran është në gjuhën shqipe dhe në gjuhën arabe. PËRMBAJTJA. Fjala e boutesit Përkthimi i Kuranit Kronologjia e tekstit të shkruar Historia e Kuranit Kronologjia e jetës së Profetit (a.s.) Jeta e Profetit Muhamed (a.s.) Kurani i madhërishëm Përmbajtja e temave sipas sureve Suret dhe vargjet kur lexuesi i Kuranit duhet të bëjë sexhde Shpjegimi i disa termave Treguesi. Huduti thotë se Kurani në gjuhen shqipe është shumë keq i përkthyer. Share Now. Te fundit. Besim Kodra nga Shoqata e Pacientëve: Kushdo që e arsyeton mjekun, stimulon më shumë sjellje të tilla Bulliqi: Mjeku që u arrestua pranoi ndihmë mjekësore, kam informacione që e ka kontrolluar tri herë të moshuarin Sejdiu: Mjeku i arrestuar mbrëmë, brenda ditës i kontrolloi 47.

Kuran-i: Perkthim me Komentim ne Gjuhen Shqipe. H. Sherif Ahmeti . IslamKotob. 2 Reviews . Preview this book » What people are saying - Write a review. We haven't found any reviews in the usual places. Selected pages. Page 25. Page 755. Page 753. Page 759. Page 757. Contents. Index 1. 763: Index 2. 764: Index 3. 765: Common terms and phrases. ADahu ajete Allahu andaj argumentet atëherë atij. View Academics in Kurani Ne Gjuhen Shqipe on Academia.edu. Enter the email address you signed up with and we'll email you a reset link Huduti thotë se Kurani në gjuhen shqipe është shumë keq i përkthyer. 0. Shpërndarje. Shpërndaje në Facebook; Tweet It; Më të lexuarat. Kosnett: Administrata e Bidenit ka përqafuar marrëveshjen e Washingtonit tërësisht. FaktePlus 06/05/2021 Objekti i dyshimtë në rrugën Prishtinë-Fushë Kosovë, flasin dëshmitarët . FaktePlus 06/05/2021 TË FUNDIT. Kosnett: Administrata e. Kurani Ne Gjuhen Shqipe. 75 likes. Kjo faqe permbane Kuranin famelarte ne gjuhen Shqipe, nga Sherif Ahmet Përkthimi i Kuranit në gjuhën shqipe nga Prof. Hasan I. Nahi

Kurani ne gjuhen shqipe KURANI BESËLIDHJA E FUNDIT Përkthimi i Autorizuar në Gjuhën Shqipe Von: Kurani . User: lbndlp. KURANI BESËLIDHJA E FUNDIT Përkthimi i Autorizuar në Gjuhën Shqipe DEKLARATA Një Fe të Bashkuar Për të Gjithë Njerëzit Të gjitha fetë e botës - Jahudizmi, Krishterimi, Islami, Hinduizmi, Budizmi, dhe të tjerat - janë korruptuar së tepërmi nëpërmjet. Kurani Fisnik i përkthyer në shqip, dhe leximi në shqip, që tani mund ta dëgjoni kuranin në gjuhën shqipe, po ashtu edhe ta lexoni dhe ta kutponi atë... Vërejtje : Kur lëshoni dëgjimin e kuranit me zë, duhet të prisni deri sa të shkarkohen e gjithë sureja, e më pas fillon leximi.. Kjo ndodh për shkak se jemi munduar që tua mundësojmë të gjithëve ta kenë atë në. Kurani ne gjuhen Shqipe Download Free by pw8KllwDypTlh Tennyson on Prezi. Uses the same ISBN as the first ed. Sign Up for Our Newsletter: Don't have an account? Via these channels, the subject matter of any verse forms a continuous link with the preceding and following verses and chapters, like a multichannel communication system Download KURANI Shqip apk 1.0.0 for Android. Kurani Me Audio ne gjuhen Arabe dhe Shqipe + Text Arab, Latin dhe Shqi Ky përkthim është në gjuhën shqipe dhe me tekst original të gjuhës arabe. Shtypi i parë: 2007 Stamboll ISBN: 978-975-454-136-6 Faqe: 617 Format: 15 x 20,5 cm PËRMBAJTJA Kur'ani gjegjësisht është fjalë e Zotit xh.sh. Kelamull-llah, gjatë shpalljes ju dërgua Profetit Muhammedit a.s. që t'a orientoi popullit në rrugë të drejtë, besimin në një Zot, për me i nxjerrë.

''Kurani''- në gjuhën Shqipe - YouTube

KURANI NE GJUHEN SHQIPE PDF. March 11, 2021 admin . Së pari i falënderohem Allahut i cili më mundësoi ta rishikoj përkthimin e Kurani në gjuhën shqipe, të cilin e kam përkthyer dhe e kam botuar gati para. Home · Objectives · About Us · Contact Us · Guest Book · Facebook · Twitter · YouTube · Dailymotion · Scribd · Calameo · Slideshare · Issuu · Pinterest · Google. Huduti thotë se Kurani në gjuhen shqipe është shumë keq i përkthyer. Artikulli paraprak Vrasësi i Tahir Zemajt në LDK, shpërthen veprimtari i kësaj partie: Ky është qëllimi i Florim Ejupit - ja kush e vrau kolonelin! Artikulli tjetër Rita Ora thekson gjoksin e bujshëm në foton e fundit. NGJARJE TË TJERA. Shteti paguan 11 milionë euro për serbët në veri derisa.

Kurani ne gjuhen Shqipe Download Free by pw8KllwDypTlh Tennyson on Prezi. Uses the same ISBN as the first ed. Finding libraries that hold this item For instance, if a few verses of the sacred text are selected to represent the economic system, as envisaged in the Holy Quran, the task would become prohibitive because of the rich multi- faceted nature of the Holy Quran; also because the. Kurani në gjuhën shqipe me tekstin arabisht. Madhësia 20 cm X 28 cm. Produkte të ngjajshme. Shtoje në shportë . Koran Tajweed hellbraune Farbe - Kurani me texhvid ngjyrë kafe të qelur. CHF 34.90. Shtoje në shportë. Set dekorative Meka inkluziv Kurani në gjuhën arabe - Dekorative Mekkatruhe inkl. Koran. CHF 69.90. Shtoje në shportë. Kurani dhe Kozmosi CHF 19.00. Shtoje në. Titulli: Xhuzi Amme dhe surja El-Fatiha gjuhën shqipe Përgaditi për botim: Insituti Shqiptar i Mendimit dhe i Qytetrimit Islam Konceptimi grafik & faqosja: Ermelinda Agalliu. Kurani i shenjtë është Libri i Zotit, i zbritur si këshillë dhe udhëzim për të gjithë njerëzirnin, për çdo kohë. Ai është shpallur një gjuhë arabe elokuente dhe me një stil të tillë elegant. Kurani i madhërishëm (format i vogël, xhepi). Ky përkthim është vetëm në gjuhën shqipe pa tekst të gjuhës arabe. Përktheu kuptimet e tij nga gjuha arabe: Prof. Hasan I. Nahi Përgatiti për botim: Instituti Shqiptar i Mendimit dhe i Qytetërimit Isla Kurani Me perkthim ne gjuhen shqipe, Albanische Übersetzung mit arabischem Text, A5. Artikelnummer: 3176. Em-Buch Verlag. EAN: 9789754541366. 19,90 € inkl. 7% USt. , zzgl. Versand Em-Buch Verlag. Kurani Me perkthim ne gjuhen shqipe, Albanische Übersetzung mit arabischem Text, A5 von Emin Imer. In den Warenkorb. sofort verfügbar. Lieferzeit: 1 - 3 Werktage. Beschreibung Bewertungen Produkt.

ILMIHALI NE GJUHEN SHQIPE PDF

Kurani Ne Gjuhen Shqipe. 45. 9. App ID: 13761 Screen: 240x320 Version: 1.00 Genre: Education Downloads: 118 Size: 496 KB Reviews: 0. Description. Kurani Ne Gjuhen Shqipe Java App Kurani ne gjuhen shqipe (txt) Info Info Ratings & Reviews (0) Review Summary. There are currently no reviews for this app. Be the first to review this app. Submit Your Review . RATING. REVIEW. Post. Register Register. Create . Make social videos in an instant: use custom templates to tell the right story for your business Kurani ne gjuhen shqipe added a new photo. November 11, ·. No automatic alt text available. LikeComment. Eduart Haka, Erduan Salihi, Feride Cikaj and. Author: Kelabar Voshura: Country: Serbia: Language: English (Spanish) Genre: Science: Published (Last): 1 August 2018: Pages: 95: PDF File Size: 7.6 Mb: ePub File Size: 11.74 Mb : ISBN: 625-3-40564-787-3: Downloads: 39080: Price: Free* [*Free.

Download Kur'ani në gjuhën Shqipe - MP3 apk 3 for Android. Kur'ani mp3 audio në gjuhën shqipe. Albanian Quran Reade Ky eshte nje perkthim letrar, modern dhe besnik i Kuranit te Shenjte ne gjuhen shqipe nga Myfti Salih F. Hoxha (1917-1995), klerik dhe intelektual prominent ne Shqiperi. Kurani eshte horizont i hapur per te gjithe. Kurani nuk eshte liber lutjesh, por platforme e jetes, nga higjiena personale ne mbarevajtjen e familjes dhe te shoqerise. Kurani do te vazhdoje te ushtroje ndikim gjithnje e me te. Hoxh Irfan Salihu Pse Kurani eshte ardhur ne arabisht bre,e su ardh ne gjuhen shqipe,kete thojn shum budall qe skan dije shum,as nuk menojn qka po folin,po kinse edhe un meta pa fol,e thom..

Përkthyesi i plotë i Kuranit në gjuhën shqipe është

Kur'ani në gjuhën shqipe - Surja El-Maide. Shpërndaje të përfitojnë dhe të tjerët Përkthimi i kuptimeve të Kuranit në gjuhën shqipe. play; pause; stop; mute; unmute; max volume; Ligjërues: Hasan I. Nahi . 3 / 12 / 1436 , 17/9/2015. Përshkrimi . Përkthimi i kuptimeve të Kuranit të Madhërishëm nga profesori Hasan Nahi, Allahu e mëshiroftë. (Audio) Burime: www.kuranifisnik.net . Kategoritë: Tefsiri; Kurani Fisnik; Përkthimi i kuptimeve të Kuranit; Kartela e.

Kurani ne gjuhen shqipe added a new photo. November 11, ·. No automatic alt text available. LikeComment. Eduart Haka, Erduan Salihi, Feride Cikaj and. Author: Nitaxe Kagakazahn: Country: Austria: Language: English (Spanish) Genre: Literature: Published (Last): 2 November 2010: Pages: 128: PDF File Size: 20.7 Mb: ePub File Size: 6.15 Mb: ISBN: 718-3-65701-201-3: Downloads: 28196: Price: Free. Kur'ani në Gjuhën Shqipe Ne me madhërinë Tonë e shpallëm Kur'anin dhe Ne gjithsesi jemi mbrojtës të tij ( El-hixhr 15-9 ) Kur'ani në Gjuhën Shqipe; Kurani në Gjuhën Arabe 2010 (2) December (2) Picture Window theme. Powered by. Kurani . MP4 25.8 MB 2019-05-02 . Materiale të ngjashme; Shih gjithashtu; Ajeti i 14-të i sures Lukman i përkthyer në shqip. Kurani ne gjuhen Shqipe Download Free by pw8KllwDypTlh Tennyson on Prezi. Advanced Search Find a Library. Allow this favorite library to be seen by others Shqippe this favorite library private. Similar Items Related Subjects: You may send this item to up to five recipients. Please create a new list with a new name; move some items to a new or existing list; or delete some items. Remember me on. Kurani ne Shqip eshte aplikacion i cili ju sherben per shume gjera, mesime te ndryshme Islame, Sureve, Haditheve pastaj ju sherben per orientimin ka Kibla, Takvimin per te shikuar ne sa ora te falet Namazi, lexim Kuranit ne gjuhen Shqipe, keshilla per Ramazan, lexim te Mburojes se Muslimanit, e shume gjera te tjera

Lexo Kura

Kerko ne kuran dhe hadithe. Ky websajt shërben për të kërkuar ajete dhe hadithe shpejt dhe lehtë. Motori kërkues i Kuranit dhe haditheve.Lexo Kuran dhe hadithe. #kuran-inde në gjuhën shqipe. Si të veprojmë nëse nuk biem dakord mes nesh në ndonjë gjë? Kur kemi mospajtime për ndonjë gjë kthehemi tek Libri i Allahut (Kurani) dhe Sunneti (hadithet e sakta te Profetit salAllahu alejhi ue selem) dhe gjykohemi sipas tyre A JU DUKET KJO BUDALLALLEK QE KURANI NE GJUHEN SHQIPE DUHET TE SHFLETOHET BETHMBRAPSHT 17-09-2008, 06:33 #2. Liqvid. Lexo Profilin Lexo Postimet Mesazh Privat Lexo Bllogjet where the slime Anëtarësuar 18-03-2005 Postime 76. Postuar më parë nga xemanuel. sapo ka dale perkthimi shqip i kuranit te Sherif Ahmetit e kam marre dhe e kam lexuar por ajo qe me pengonte me se shumti ishte se kurani.

Lista e sureve në Kuran - Wikipedi

BookRix.de: eBooks zum Suchbegriff kurani ne gjuhen shqipe. Kostenlose und günstige eBooks zum Thema: kurani ne gjuhen shqipe entdecken, downloaden oder online lesen KURANI NE GJUHEN SHQIPE PDF - Së pari i falënderohem Allahut i cili më mundësoi ta rishikoj përkthimin e Kurani në gjuhën shqipe, të cilin e kam përkthyer dhe e kam botuar gati para Ikballe Berisha Huduti për publikun në Kosovë njihet si mbështetëse e islamit shiit që kryesisht është i shtrirë në Iran e Irak. Në RTV Dukagjini ka prezantuar statistika për shpërndarjen e myslimanëve në Kosovë. Shiit do të thotë pasues të familjes së Profetit Muhamed. Pasues të kësaj doktrine janë 45% të myslimanëve në Kosovë

Kurani shqip - SHOPISLA

Kanali Satelitor 'Peace Tv' në gjuhën shqipe - www.qsi-ks.com/webi/peacetv.php » Burim Kuran-i Me Perkthim Ne Gjuhen Shqipe Koran Arabisch - Albanisch - Arapca - Arnavutca Kuran-i Kerim ve Meali. Sprache: Türkisch. (Taschenbuch) - portofrei bei eBook.d Kurani ne gjuhen shqipe added a new photo. November 11, ·. No automatic alt text available. LikeComment. Eduart Haka, Erduan Salihi, Feride Cikaj and. November 11, ·. No automatic alt text available

AKTIVITETET AKTUALE | Qendra Islame Shqiptare " LËVIZJAKurani i madhërishëm mbështetur në përkthimin e ProfKurani shqip - SHOPISLAMWikipedia

REVISTA ALBISLAM (Nr, 1 - 99) Albislami ishte edhe një revistë Islame në gjuhën shqipe, e cila vazhdon të synon përhapjen e diturisë fetare dhe rrënjëzimin e metodologjisë së ehli suneh uel xhemaa, te të gjithë myslimanët e rajonit dhe te ata të cilët hulumtojnë pas të vërtetës Kurani Kurani ne gjuhen shqipe. KURANI BESËLIDHJA E FUNDIT Përkthimi i Autorizuar në Gjuhën Shqipe. Education; Albanian; 2 Words; Ages 16 and up; 1251; 1; KURANI BESËLIDHJA E FUNDIT Përkthimi i Autorizuar në Gjuhën Shqipe DEKLARATA Një Fe të Bashkuar Për të Gjithë Njerëzit Të gjitha fetë e botës - Jahudizmi, Krishterimi, Islami, Hinduizmi, Budizmi, dhe të tjerat - janë. Download Kuran Shqip for PC - free download Kuran Shqip for PC/Mac/Windows 7,8,10, Nokia, Blackberry, Xiaomi, Huawei, Oppo - free download Kuran Shqip Android app, install Android apk app for PC, download free android apk files at choilieng.co

 • Muse bass Tab.
 • Tiring Deutsch.
 • E^(i*pi).
 • Goldschmied Ausbildung 2020 Berlin.
 • Abercrombie and Fitch Authentic.
 • Celaflor Schädlingsfrei Careo Combi Stäbchen OBI.
 • 23 AWaffV.
 • Wer wird Millionär Spiel 2020.
 • Leica M7 Preis.
 • Beste Steckdosenleiste für PC.
 • Philosophische Fakultät Köln sonderantrag.
 • Vodafone ISDN Abschaltung 2022.
 • Flexx Fitness Corona Beiträge.
 • Hoto D2.
 • Karosseriebauer Ausbildung 2021.
 • Erbschaftssteuer Definition.
 • IKEA Klippan Leder.
 • FileZilla FTPS.
 • Suzuki DF 20 AES.
 • Terminplan Staatsexamen Frühjahr 2021.
 • Corona Augen Juckreiz.
 • Alpmann Schmidt Mainz.
 • Everybody talks chords.
 • S Verein kontakt.
 • Naturkatastrophen Australien Liste.
 • Händelhalle SCHWANENSEE.
 • Wie komme ich besser mit meinem Geld aus.
 • Turm der Wälder Schreine.
 • School for Good and Evil life quiz.
 • Omega 3 überversorgung.
 • Dimensionen Mathematik 8 Online.
 • Take me in your arms freestyle tanz.
 • FIFA 18 wm modus squad builder.
 • Morphemschnitt.
 • Replica Taschen in Deutschland kaufen.
 • How does Social Security work.
 • Gottesdienstinstitut Nordkirche Shop.
 • Sumo Squats mit Gewicht.
 • Allianz Vertrieb Gehalt.
 • Eu4 Bahmanis.
 • Pokémon GO Raupy Entwicklung.